Morho fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Morho fórum

Fórum pro hru Travian, server 13 CZ

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Poplkáme... poplkáme...

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Tatínek Jiříček
Náčelník pro styk MorHO
Náčelník pro styk MorHO
Tatínek Jiříček

Po?et p?ísp?vk? : 477

Poplkáme... poplkáme... Empty
PříspěvekPředmět: Poplkáme... poplkáme...   Poplkáme... poplkáme... EmptySun Jan 06, 2008 12:43 am

Tak je nás tu teď jako psů... já mám otevřenou tu láhev s vínem a tak si říkám, jestli někdo pokecá...
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Poplkáme... poplkáme...   Poplkáme... poplkáme... EmptySat Jan 12, 2008 5:26 pm

už jsem si také stačila všimnout že je nás tu hodně Exclamation ale opravdu hodně a když se budeme snažit tak nás tu bude ještě více Wink flower
Návrat nahoru Goto down
květina
Novic
Novic
květina

Po?et p?ísp?vk? : 54

PříspěvekPředmět: nerozkazuji vám to (nemusíte!!)   Poplkáme... poplkáme... EmptySun Jan 13, 2008 9:35 pm

elephant je nás tu opravdu hodně a je to moc dobře protože potřebujeme aby nás tu bylo ještě víc tak se prosim vás ještě nějakého dobrého hráče zeptejte jestli by k nám nemohl(a)
(jen tak pro zajímavost abyste si nemysleli že vám to rozkazuji já se také pokusím někoho dobrého zeptat!!!) Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Poplkáme... poplkáme...   Poplkáme... poplkáme... Empty

Návrat nahoru Goto down

Poplkáme... poplkáme...
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Morho fórum :: Veřejná sekce :: Pokec-
Přejdi na: