| Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... | |
|
+4zvyraznovac1 květina Figy darkfighter36 8 posters |
Autor | Zpráva |
---|
darkfighter36 Řádný člen
Po?et p?ísp?vk? : 14 Join date : 27. 12. 07 Age : 32
| Předmět: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Wed Jan 16, 2008 2:41 pm | |
| vyzkoušejte tenhle programek je fakt dobrej ušetrite hodně času a ... zlatek https://addons.mozilla.org/cs/firefox/downloads/file/16465/greasemonkey-0.7.20070607.0-fx.xpiNainstalovat, restartovat mozzilu a jít sem: http://www.denibol.com/proyectos/travian_beyond/Tam kus od hora je tlačítko "Descarge" s nadpisem "Travian Beyond v2.6c MunLightDoll" tak na něj zmáčknout a nainstalovat ( asi po3s je tam odpočítávání Wink ), tím se nastaví greasemonkey a je připraven k použití, restartovat mozzilu. 1. k vesnicím ti přidá odkazy na poslání podpory a surovin + automatický odkaz na poslání zprávy u jména a poslání jednotek u názvu vesnice 2. jak máš nahoře odkaz na mapu a tak tam přibudou další jako je tržiště+nákup+prodej a shromaždiště+kasárny+stáje+dílny 3.venku i vevnitř města napíše kolik ti chybí surovin na postavení dalšího levelu budov či polí a odpočítává ti za jak dlouho je budeš mít 4. pod číslama surovin ve skladu ti napíše do závorky kolik máš příjem a za kolik hodin se ti naplní do plna 5. v tržišti dovoluje filtrovat nabídky dle typu vzdálenosti a tak , a v nabídce ti udělá poslední tvoje nabídky, takže pak je znova přidáváš jen mačkáním tlačítka OK 6. u mapy stačí myš podržet na čtverci a samo to vytáhne jaké pole se pod tím skrývají Napiště mi zprávu jestli Vám to funguje...Mě to fachá a jsem 100% spokojenej!!!!! | |
|
| |
darkfighter36 Řádný člen
| Předmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Wed Jan 16, 2008 2:45 pm | |
| Upozornuji: Vše funguje jenom v Mozille...Žádnej Exploler!! napište jestli to funguje a jak jste spokojeni... Neříkejte to ostatním hráčům, bude to naše alianční tájo!! | |
|
| |
Figy Řádný člen
Po?et p?ísp?vk? : 204 Join date : 23. 12. 07
| Předmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Wed Jan 16, 2008 7:10 pm | |
| Rád bych ti to pochválil, ale je to jen pár týdnů, co tu to uveřejnila Jolanda | |
|
| |
darkfighter36 Řádný člen
| Předmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Wed Jan 16, 2008 8:12 pm | |
| Aha tak nic...Trošku jsem se ztrapnil...Radši budu držet hubu... | |
|
| |
květina Novic
Po?et p?ísp?vk? : 54 Join date : 12. 01. 08
| Předmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Wed Jan 16, 2008 8:27 pm | |
| ale dyt je to v pohodě prosimtě já sama jsem toani nezjistila že Jolanda to udělala to samé jako ty!! tak příjemnou zábaavu ve hře !! | |
|
| |
zvyraznovac1 Řádný člen
Po?et p?ísp?vk? : 56 Join date : 15. 01. 08 Age : 48
| |
| |
markou
Po?et p?ísp?vk? : 23 Join date : 14. 01. 08 Age : 50
| Předmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Thu Jan 17, 2008 7:43 pm | |
| | |
|
| |
zvyraznovac1 Řádný člen
| Předmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Fri Jan 18, 2008 7:36 am | |
| - markou napsal:
- ta adresa nefunguje ???
no nevím jak u tebe,ale ted jsme to plně nainstaloval a docela dobrý to je jen se trochu zorientovat vtom a je to dobrý fakt ušetříš za plusko zlatý což je super | |
|
| |
zvyraznovac1 Řádný člen
| Předmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Fri Jan 18, 2008 3:42 pm | |
| - markou napsal:
- ta adresa nefunguje ???
tak možný to je človíčku ted jsem to zkoušel nainstalovat v práci,tak jen zkopíruj odkaz normálně myší a otevři v novém okně na podruhé se mě to povedlo a mám to už tedy i tady | |
|
| |
darkfighter36 Řádný člen
| |
| |
zvyraznovac1 Řádný člen
| |
| |
AlienMario Novic
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 19. 01. 08 Age : 29
| Předmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Sun Jan 20, 2008 1:33 pm | |
| na těch stránkách je myslím napsaný že funguje i v opeře ale neskoušel sem to | |
|
| |
AlienMario Novic
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 19. 01. 08 Age : 29
| Předmět: no tak asi nefunguje........... Sun Jan 20, 2008 9:26 pm | |
| no tak asi nefunguje........... | |
|
| |
lucushs Řádný člen
Po?et p?ísp?vk? : 27 Join date : 06. 01. 08 Age : 32
| |
| |
TEN Řádný člen
Po?et p?ísp?vk? : 80 Join date : 22. 12. 07
| Předmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Mon Jan 21, 2008 3:19 am | |
| - AlienMario napsal:
- no tak asi nefunguje...........
Funguje i v opeře | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... | |
| |
|
| |
| Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... | |
|