Morho fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Morho fórum

Fórum pro hru Travian, server 13 CZ

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...

Goto down 
+4
zvyraznovac1
květina
Figy
darkfighter36
8 posters
AutorZpráva
darkfighter36
Řádný člen
Řádný člen
darkfighter36

Po?et p?ísp?vk? : 14

Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Empty
PříspěvekPředmět: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyWed Jan 16, 2008 2:41 pm

Smile
vyzkoušejte tenhle programek je fakt dobrej ušetrite hodně času a ... zlatek

https://addons.mozilla.org/cs/firefox/downloads/file/16465/greasemonkey-0.7.20070607.0-fx.xpi

Nainstalovat, restartovat mozzilu a jít sem:

http://www.denibol.com/proyectos/travian_beyond/

Tam kus od hora je tlačítko "Descarge" s nadpisem "Travian Beyond v2.6c MunLightDoll" tak na něj zmáčknout a nainstalovat ( asi po3s je tam odpočítávání Wink ), tím se nastaví greasemonkey a je připraven k použití, restartovat mozzilu.

1. k vesnicím ti přidá odkazy na poslání podpory a surovin + automatický odkaz na poslání zprávy u jména a poslání jednotek u názvu vesnice

2. jak máš nahoře odkaz na mapu a tak tam přibudou další jako je tržiště+nákup+prodej a shromaždiště+kasárny+stáje+dílny

3.venku i vevnitř města napíše kolik ti chybí surovin na postavení dalšího levelu budov či polí a odpočítává ti za jak dlouho je budeš mít

4. pod číslama surovin ve skladu ti napíše do závorky kolik máš příjem a za kolik hodin se ti naplní do plna

5. v tržišti dovoluje filtrovat nabídky dle typu vzdálenosti a tak , a v nabídce ti udělá poslední tvoje nabídky, takže pak je znova přidáváš jen mačkáním tlačítka OK

6. u mapy stačí myš podržet na čtverci a samo to vytáhne jaké pole se pod tím skrývají

Napiště mi zprávu jestli Vám to funguje...Mě to fachá a jsem 100% spokojenej!!!!!
Návrat nahoru Goto down
darkfighter36
Řádný člen
Řádný člen
darkfighter36

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyWed Jan 16, 2008 2:45 pm

Upozornuji: Vše funguje jenom v Mozille...Žádnej Exploler!!
napište jestli to funguje a jak jste spokojeni...
Neříkejte to ostatním hráčům, bude to naše alianční tájo!!
Návrat nahoru Goto down
Figy
Řádný člen
Řádný člen
Figy

Po?et p?ísp?vk? : 204

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyWed Jan 16, 2008 7:10 pm

Rád bych ti to pochválil, ale je to jen pár týdnů, co tu to uveřejnila Jolanda Wink
Návrat nahoru Goto down
darkfighter36
Řádný člen
Řádný člen
darkfighter36

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyWed Jan 16, 2008 8:12 pm

Aha tak nic...Trošku jsem se ztrapnil...Radši budu držet hubu... lol!
Návrat nahoru Goto down
květina
Novic
Novic
květina

Po?et p?ísp?vk? : 54

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyWed Jan 16, 2008 8:27 pm

ale dyt je to v pohodě prosimtě já sama jsem toani nezjistila že Jolanda to udělala to samé jako ty!! Very Happy tak příjemnou zábaavu ve hře !! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
zvyraznovac1
Řádný člen
Řádný člen
zvyraznovac1

Po?et p?ísp?vk? : 56

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyThu Jan 17, 2008 5:36 pm

mě to třeba pomohlo jelikož ten starší odkaz jsem nenašel opakování je matka modrosti Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
markou

markou

Po?et p?ísp?vk? : 23

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyThu Jan 17, 2008 7:43 pm

ta adresa nefunguje ???
Návrat nahoru Goto down
http://www.auto-plzensko.cz
zvyraznovac1
Řádný člen
Řádný člen
zvyraznovac1

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyFri Jan 18, 2008 7:36 am

markou napsal:
ta adresa nefunguje ???

no nevím jak u tebe,ale ted jsme to plně nainstaloval a docela dobrý to je jen se trochu zorientovat vtom a je to dobrý fakt ušetříš za plusko zlatý což je super
Návrat nahoru Goto down
zvyraznovac1
Řádný člen
Řádný člen
zvyraznovac1

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyFri Jan 18, 2008 3:42 pm

markou napsal:
ta adresa nefunguje ???

tak možný to je človíčku ted jsem to zkoušel nainstalovat v práci,tak jen zkopíruj odkaz normálně myší a otevři v novém okně na podruhé se mě to povedlo a mám to už tedy i tady
Návrat nahoru Goto down
darkfighter36
Řádný člen
Řádný člen
darkfighter36

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyFri Jan 18, 2008 8:48 pm

Akurát mi u tohodle prográmku chybí větší mapa, to je tak jediná výhoda Travian Plus. Jinak nemá chybu!! Exclamation Exclamation
Návrat nahoru Goto down
zvyraznovac1
Řádný člen
Řádný člen
zvyraznovac1

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptySat Jan 19, 2008 1:29 pm

darkfighter36 napsal:
Akurát mi u tohodle prográmku chybí větší mapa, to je tak jediná výhoda Travian Plus. Jinak nemá chybu!! Exclamation Exclamation

tak to oželíme přeci mapku nějakou jinak to je fakt super
Návrat nahoru Goto down
AlienMario
Novic
Novic

Po?et p?ísp?vk? : 4

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptySun Jan 20, 2008 1:33 pm

Exclamation na těch stránkách je myslím napsaný že funguje i v opeře Exclamation ale neskoušel sem to
Návrat nahoru Goto down
AlienMario
Novic
Novic

Po?et p?ísp?vk? : 4

PříspěvekPředmět: no tak asi nefunguje...........   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptySun Jan 20, 2008 9:26 pm

no tak asi nefunguje...........
Návrat nahoru Goto down
lucushs
Řádný člen
Řádný člen
lucushs

Po?et p?ísp?vk? : 27

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptySun Jan 20, 2008 10:45 pm

no mě to už funguje, můžu vřele doporučit, fakt super! Wink Very Happy
Návrat nahoru Goto down
TEN
Řádný člen
Řádný člen
TEN

Po?et p?ísp?vk? : 80

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... EmptyMon Jan 21, 2008 3:19 am

AlienMario napsal:
no tak asi nefunguje...........

Funguje i v opeře Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...   Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný... Empty

Návrat nahoru Goto down

Tak za tuhle radu mi budete na dosmrti vděčný...
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Morho fórum :: Veřejná sekce :: Pokec-
Přejdi na: